Uncategorized

Τα 3 Dating Apps που θα “παίξουν” πολύ σε αυτό το Lockdown

Σε ρυθμούς καραντίνας έχει μπει ξανά η χώρα μας, με την κυβέρνηση να αποφασίζει εκ νέου το κλείσιμο όλων των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Ο κόσμός πλέον είναι εκ νέου κλεισμένος στο σπίτι, με όλους να ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης και κοινωνικοποίησης. Την περασμένη περίοδο είδαμε ραγδαία αύξηση στην κίνηση των Dating ιστοσελίδων και εφαρμογών γνωριμιών, με τους ανθρώπους να προσπαθούν να κοινωνικοποιηθούν online.

Έτσι και σε αυτή την καραντίνα, οι ψυχολόγοι περιμένουν παρόμοια αντίδραση από το κοινωνικό σύνολο.

Εμείς στο Top Dating Sites σας παρουσιάζουμε τις 3 ιστοσελίδες γνωριμιών που “έκαναν χαμό” στην Ελλάδα το περασμένο lockdown και αναμένουμε να συγκεντρώσουν εκ νέου άτομα όλων των ηλικιών!

AsVgoume.gr

Το πρώτο 100% ελληνικό dating site εμφανίστηκε εν μέσω της κρισης του κορωνοϊού! Αυτό δεν είναι άλλο από το το AsVgoume.gr.

Το μεγαλύτερο ατού του AsVgoume είναι οι διαδικτυακές υπηρεσίες που προσφέρει. Δεν είναι ένα απλό site γνωριμιών. Παρέχει υπηρεσίες chatτυχαίων βιντεοκλήσεων με άτομα του αντίθετου φύλου. Και ας ξεκινήσει το παιχνίδι!

Η εγγραφή στο AsVgoume είναι αρχικά δωρεάν, μιας και η εταιρία πίσω από την εφαρμογή θέλει να γίνει γνωστή η εφαρμογή στο κοινό. Τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα είναι σχετικά νέοι. Φοιτητές και φοιτήτριες. Αλλά δεν λείπουν και άτομα άνω των 30! Μία ηλικία που το “αίμαι βράζει”, και η καραντίνα σίγουρα δεν είναι μία χαρούμενη διαδικασία.

Προτείνουμε ανεπυφύλακτα μία εγγραφή. Δωρεάν είναι, θα χρειαστείτε μόλις ένα email! Και ποιος ξέρει, μπορεί μετά την καραντίνα, να βγείτε στα αλήθεια και όχι μονο διαδικτυακά!

Κάνε κλικ εδώ για να γραφτείς στο AsVgoume!

Ksepetes – Ότι καταλάβατε

Το όνομα ίσως να προδίδει λίγο την φύση της ιστοσελίδας και το κλίμα που θέλει να δώσει στις γνωριμίες που επιτυγχάνει. Απευθύνεται στο ενήλικο κοινό που θέλει να γνωρίσει ανθρώπους γύρω τους χωρίς πολλές δεσμεύσεις και χωρίς να προσθέτει έξτρα πίεση στην καθημερινότητά του.

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ιδανική για τον πολυάσχολο τύπο που, που η γκρίνια και η κρεβατομουρμούρα δεν έχει θέση στο πρόγραμμά της. Αν είστε εσείς αυτός, νομίζω πως αξίζει να κάνετε τον κόπο, κάντε μια δωρεάν εγγραφή σήμερα.

Το ksepetes.com μόλις ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και είναι μία ελληνοκυπριακή εταιρία που θέλει να εδραιωθεί με την σειρά της σε έναν χώρο που συνέχεια μεγαλώνει. Ας βοηθήσουμε και εμείς την ελληνική αυτή προσπάθεια!

Λόγω LockDown επικοινωνήσαμε την εταιρία από πίσω, και επιβεβαίωσε πως η εγγραφή θα συνεχίσει να είναι δωρεάν λόγω Lockdown. Οπότε είναι καλή ευκαιρία να το δοκιμάσετε!

Κάνε κλικ εδώ για να γραφτείς ΔΩΡΕΑΝ στο Ksepetes!

Foititochat

Ένα νέο site εμφανίστηκε αυτές τις ημέρες στο Ελληνικό internet! Ο λόγος για το Foititochat, μια ιστοσελίδα γνωριμιών ειδικά αφιερωμένη στους φοιτητές και τους νέους ανθρώπους γενικότερα! Τι θα βρεις εκεί μέσα; Καυτές φοιτήτριες, από 18χρονα άβγαλτα κοριτσάκια, μέχρι 30+ φοιτήτριες μεταπτυχιακών σπουδών. Πάνω στην ηλικία που το αίμα… βράζει!

Πρόκειται για μία νέα προσπάθεια φοιτητών από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μία μέρα αποφάσισαν να φτιάξουν ένα κοινωνικό δίκτυο γνωριμιών που να απευθύνεται σε αυτούς! Να μπορούν να κάνουν την επικοινωνία αλλά και την επαφή πιο εύκολη, σε μία εποχή που γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Πόσο μάλλον με LockDown!

Πως δουλεύει; Το Foitotochat είναι μία πολύ απλή πλατφόρμα που μοιάζει με άλλες κοινωνικές ιστοσελίδες γνωριμιών. Βρίσκεις άτομα του ίδιου ή του αντίθετου φύλου, μπορείς να τους φιλτράρεις ανάλογα την περιοχή που διαμένουν ή την σχολή φοίτησης και να ξεκινήσει τον διάλογο.

Σαν μια άλλη εκδοχή της κοινωνικής μας δικτύωσης, προκαλεί τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας της χώρας να κάνουν εγγραφή και να γνωρίσουν νέα άτομα με τα οποία θα ξεκινήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα κοινωνικά δίκτυα και εφαρμογές chat, το Foititochat δεν θα απαιτήσει από εσάς μεγάλες περιόδους επιβεβαίωσης στοιχείων και άλλα τέτοια. Ένα username και ένα email αρκεί για να ξεκινήσεις να γνωρίζεις άτομα σήμερα κιολας!

Ήδη στο Facebook έχει δημιουργηθεί και η σελίδα «Ανομολόγητo FoititoChat» στην οποία οι χρήστες συνομιλούν για τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας βοηθώντας παράλληλα τους δημιουργούς να διορθώσουν τα όποια λάθη και να επεκτείνουν τις δυνατότητές του Foititochat!

Κάνε κλικ εδώ για να γραφτείς δωρεάν στο Foititochat!

Μοιράσου το στα social media!

Leave a Reply

shares