Uncategorized

Δοκιμάσαμε Όλα Τα Dating Sites Και Καταλήξαμε Σε Αυτά Τα 4!

Οι ιστοσελίδες γνωριμιών μπορούν να συνδέσουν ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να γνωριστούν διαφορετικά.  Οι ιστοσελίδες γνωριμιών μπορούν να συνδέσουν δυο ανθρώπους που ζουν σε διαφορετικές πόλεις, και να τους δώσουν μια ευκαιρία για ρομαντικές στιγμές. Ποιος ξέρει, η συνάντηση με κάποιον μέσω online γνωριμιών θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αλλαγή του σκηνικού! Φανταστείτε να ζείτε στην ίδια πόλη, και απλά να μην έχετε πέσει ο ένας πάνω στον άλλο. Εάν είστε και’ οι δυο σε μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών στην Ελλάδα, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε αυτή τη σύνδεση.

Σύμφωνα με έρευνες, πάνω από τα μισά ζευγάρια το 2019 στην Αμερική γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου. Στην Ελλάδα ακριβή νούμερα δεν υπάρχουν, αλλά σίγουρα όλοι γνωρίζουμε κάποιον που έχει βρει κάποιον ή κάποια σε ένα dating app. Μπορεί και εσύ να έχεις βρει κάποιον μέσα από αντίστοιχο app, ασχέτως αν το θέμα προχώρησε ή όχι! Ωστόσο… σίγουρα δεν ειναι τόσο εύκολο να γνωρίσεις κάποιον online.

Στην Ελλάδα το πιο γνωστό app για γνωριμίες είναι το Tinder, που ωστόσο είναι γεμάτο από μικρές ηλικίες και ανθρώπους που “σκοτώνουν” το χρόνο τους. Μπορεί να έχεις διαπιστώσει κι εσύ, πως το Tinder στην Ελλάδα δεν δουλεύει, ειδικά αν είσαι πάνω από 30 ετών. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ! Εμείς κάναμε την έρευνα για εσένα και καταλήξαμε σε 4 νέες ιστοσελίδες γνωριμιών που φέρνουν αποτελέσματα στην χώρα μας – και είναι δωρεάν για να εγγραφείς!

CupidTaste

To πρώτο site που δοκιμάσαμε νέα προσθήκη στο οικοσύστημα των dating websites. Το CupidTaste ξεκίνησε να δουλεύει πριν από ένα χρόνο περίπου, και μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα στην Αμερική ξεκίνησε να λειτουργεί και στην Ελλάδα. Παλιότερα μπορεί να το γνωρίζατε ως OkCupid, αλλά το site αυτό έκλεισε και άνοιξε μετά από χρόνια σαν CupidTaste. Το θετικό είναι πως αν γραφτείτε τώρα, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε συνδρομή μελλοντικά.

Με το που εγγραφήκαμε, δύο γκόμενες που βρισκόντουσαν κοντά μας ξεκίνησαν να μας στέλνουν μηνύματα. Για τις ανάγκες του άρθρου, φυσικά, αναγκαστήκαμε να συνεχίσουμε τη συνομιλία και μετά από δύο μέρες συναντηθήκαμε. Όχι κι άσχημα για dating site, σωστά;

Για δωρεάν εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

LovaDate

To LovaDate, αν και ευρέως γνωστό στην χώρα μας, δεν το είχα δοκιμάσει. Μετά την δωρεάν εγγραφή και το – προς έκπληξή μας – εύκολο και γρήγορο σετάρισμα του προφίλ ξεκινήσαμε να μιλάμε με γυναίκες στην περιοχή μας. Άμεσα, εμφανίστηκαν όλες οι προτάσεις. Όμορφες παρουσίες γύρω μας, ελεύθερες και δεσμευμένες υπάρξεις που έψαχναν να περάσουν λίγο χρόνο με κάποιον, έτοιμες να μιλήσουν μαζί μας.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, εδώ τα άτομα του αντίθετου φύλου (στην περίπτωσή μας γυναίκες) ήξεραν τι ήθελαν και δεν έψαχναν απλά να περάσουν απλά την ώρα τους μπροστά σε μία οθόνη. Το LovaDate είναι site γνωριμιών και έχει ακριβώς τους κατάλληλους χρήστες. Η τεράστια ποικιλία σε χρήστες το καθιστά τέλειο για να  λειτουργήσει πολύ καλά και στην ελληνική επαρχία. Για παράδειγμα, πολλά από τα μέλη μένουν στην στη Θεσσαλονίκη, αλλά χρήστες είναι διάσπαρτοι και στην υπόλοιπη χώρα όπως στην Κρήτη, την Θράκη την Πελοπόννησο κλπ. Σίγουρα αξίζει να αφιερώσετε πέντε λεπτά ώστε να φτιάξετε έναν λογαριασμό και να ξεκινήσετε να γνωρίζετε γυναίκες στην περιοχή σας!

Για να φτιάξετε λογαριασμό στο LovaDate κάντε κλικ εδώ.

AtaktaMilfs: Το αντίπαλο δέος!

Μια και πιάσαμε τις… μαμάδες, ας δούμε και ένα ακόμη site που είναι αφιερωμένο σε αυτές. Πίσω από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα κρύβεται μία εταιρία στην Κύπρο, η οποία ξεκίνησε το 2018 την προσπάθεια να φέρει τις μαμάδες στον χώρο του online dating.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά, το AtaktaMilfs, αφού σάρωσε την online dating αγορά της γειτονικής μας χώρας, ήρθε να κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα. Στο Atakta Milfs υπάρχει συνδρομή για να εγγραφείτε, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η εγγραφή θα είναι δωρεάν στο πλαίσιο της προώθησης στην Ελλάδα.

Το Atakta Milfs προσφέρει μία πολύ εύκολη πλατφόρμα, γρήγορη εγγραφή (θα χρειαστείτε μόνο ένα λειτουργικό email το οποίο και θα πρέπει να επιβεβαιώσετε), αλλά σίγουρα και πολύ όρεξη, αφού οι μαμάδες εκεί μέσα… ψάχνονται.

Για να γραφτείτε δωρεάν στο AtaktaMilfs κάντε κλικ εδώ.

Χadult18Χ

Τελευταίο αφήσαμε το Xadult18X, ένα dating site γεμάτων με ώριμες γυναίκες της ηλικίας μας. Μαμάδες, χωρισμένες και μη, που ψάχνουν ερωτικούς συντρόφους για να περάσουν λίγο χρόνο. Είναι μία dating σελίδα που απευθύνεται σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και τους άντρες που ενδιαφέρονται για ώριμες κυρίες. Η εγγραφή για το ανδρικό κοινό, είναι απολύτως δωρεάν και αμέσως μετά την σύντομη αυτή διαδικασία σας εμφανίζεται το κεντρικό πάνελ του xadult18x. Η κεντρική σελίδα και το μενού είναι απλή και εύχρηστη, ενώ σας επιτρέπει να θέσετε φίλτρα στις διαθέσιμες γυναίκες βάσει ηλικίας και άλλων χαρακτηριστικών (πχ χρώμα μαλλιών) και να ξεκινήσετε την επαφή!

Το πλέον αγαπημένο μου!

Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν στο Xadulta18X κάνοντας κλικ εδώ.

Μοιράσου το στα social media!

Leave a Reply

shares