Uncategorized

Τα 2 Dating Sites Που Αξίζει Να Δοκιμάσεις!

Οι ιστοσελίδες γνωριμιών μπορούν να συνδέσουν ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να γνωριστούν διαφορετικά.  Οι ιστοσελίδες γνωριμιών μπορούν να συνδέσουν δυο ανθρώπους που ζουν σε διαφορετικές πόλεις, και να τους δώσουν μια ευκαιρία για ρομαντικές στιγμές. Ποιος ξέρει, η συνάντηση με κάποιον μέσω online γνωριμιών θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αλλαγή του σκηνικού! Φανταστείτε να ζείτε στην ίδια πόλη, και απλά να μην έχετε πέσει ο ένας πάνω στον άλλο. Εάν είστε και’ οι δυο σε μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών στην Ελλάδα, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε αυτή τη σύνδεση.

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας πλέον. Σύμφωνα με έρευνες, πάνω από τα μισά ζευγάρια το 2018 στην Αμερική γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου. Στην Ελλάδα ακριβή νούμερα δεν υπάρχουν, αλλά σίγουρα όλοι γνωρίζουμε κάποιον που έχει βρει κάποιον ή κάποια σε ένα dating app.

Στην Ελλάδα το πιο γνωστό app για γνωριμίες είναι το Tinder, που ωστόσο είναι γεμάτο από μικρές ηλικίες και ανθρώπους που “σκοτώνουν” το χρόνο τους. Μπορεί να έχεις διαπιστώσει κι εσύ, πως το Tinder στην Ελλάδα δεν δουλεύει, ειδικά αν είσαι πάνω από 30 ετών. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ! Εμείς κάναμε την έρευνα για εσένα και καταλήξαμε σε 2 νέες ιστοσελίδες γνωριμιών που φέρνουν αποτελέσματα στην χώρα μας – και είναι δωρεάν για να εγγραφείς!

MaxxLove

Μετά το επιτυχημένο… πέρασμα από το CupidTaste, στην λίστα μας υπήρχε το MaxxLove. Παρόμοια είναι και η περίπτωση του MaxxLove. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην χώρα μας εδώ και μερικούς μήνες, και αποτελεί μία ιστοσελίδα γνωριμιών με 100% δωρεάν εγγραφή. Το MaxxLove διαθέτει ήδη μεγάλη βάση χρηστών και δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε άτομα να επικοινωνήσετε. Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Για την ηλικία μου, 55 χρονών πλέον, αισθάνθηκα πολύ καλά μιας και οι κοπέλες δεν με απέφευγαν εκεί μέσα όπως στο Tinder και το Badoo. Εδώ ήθελαν να μιλήσουμε και επιδίωξαν και την φυσική επαφή.

Στα θετικά του είναι πως κατηγοριοποιεί τους χρήστες βάσει φύλου, Πόλης και Ηλικίας με αποτέλεσμα να βελτιώνει τον αλγόριθμο προτάσεων. Κατά την εγγραφή σας, δηλώνετε και Πόλη Διαμονής, με στόχο να σας προτείνει άτομα που βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά σας. Σίγουρα οι επιλογές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι περισσότερες, αλλά πολλά μέλη βρίσκονται και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

LovaDate

To LovaDate, αν και ευρέως γνωστό στην χώρα μας, δεν το είχα δοκιμάσει. Μετά την δωρεάν εγγραφή και το – προς έκπληξή μας – εύκολο και γρήγορο σετάρισμα του προφίλ ξεκινήσαμε να μιλάμε με γυναίκες στην περιοχή μας. Άμεσα, εμφανίστηκαν όλες οι προτάσεις. Όμορφες παρουσίες γύρω μας, ελεύθερες και δεσμευμένες υπάρξεις που έψαχναν να περάσουν λίγο χρόνο με κάποιον, έτοιμες να μιλήσουν μαζί μας.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, εδώ τα άτομα του αντίθετου φύλου (στην περίπτωσή μας γυναίκες) ήξεραν τι ήθελαν και δεν έψαχναν απλά να περάσουν απλά την ώρα τους μπροστά σε μία οθόνη. Το LovaDate είναι site γνωριμιών και έχει ακριβώς τους κατάλληλους χρήστες. Η τεράστια ποικιλία σε χρήστες το καθιστά τέλειο για να  λειτουργήσει πολύ καλά και στην ελληνική επαρχία. Για παράδειγμα, πολλά από τα μέλη μένουν στην Κόρινθο, στην Σπάρτη, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη κλπ. Σίγουρα αξίζει να αφιερώσετε πέντε λεπτά ώστε να φτιάξετε έναν λογαριασμό και να ξεκινήσετε να γνωρίζετε γυναίκες στην περιοχή σας!

Για να φτιάξετε λογαριασμό στο LovaDate κάντε κλικ εδώ.

Χadult18Χ

Τελευταίο αφήσαμε το Xadult18X, ένα dating site γεμάτων με ώριμες γυναίκες της ηλικίας μας. Μαμάδες, χωρισμένες και μη, που ψάχνουν ερωτικούς συντρόφους για να περάσουν λίγο χρόνο. Είναι μία dating σελίδα που απευθύνεται σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και τους άντρες που ενδιαφέρονται για ώριμες κυρίες. Η εγγραφή για το ανδρικό κοινό, είναι απολύτως δωρεάν και αμέσως μετά την σύντομη αυτή διαδικασία σας εμφανίζεται το κεντρικό πάνελ του xadult18x. Η κεντρική σελίδα και το μενού είναι απλή και εύχρηστη, ενώ σας επιτρέπει να θέσετε φίλτρα στις διαθέσιμες γυναίκες βάσει ηλικίας και άλλων χαρακτηριστικών (πχ χρώμα μαλλιών) και να ξεκινήσετε την επαφή!

Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν στο Xadulta18X κάνοντας κλικ εδώ.

Μοιράσου το στα social media!

Leave a Reply

shares